Mario Verhaert trekt lijst O1

O1 duidde Mario Verhaert aan als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Met Mario kiest de partij tegelijk voor vernieuwing en ervaring. Sinds 2010 is hij voorzitter van O1. Hij zetelde de voorbije 6 jaren in de gemeenteraad en is intussen 9 jaren de voorzitter van bouwmaatschappij De Heibloem. Mario krijgt de ondersteuning van schepenen Marc Verhulst en Riet Smits. Marc Verhulst zal de lijst duwen, Riet Smits staat op de twee plaats. Jan Verhaert, voorzitter van de gemeenteraad, zal kandidaat zijn onderaan de lijst om de jongeren alle kansen te geven.

Nieuwe slogan: thuis in Olen

“Thuis in Olen is de campagnetitel waarmee we naar de kiezer trekken” vertelt Mario Verhaert. “We zijn een lokale partij die met beide voeten in Olense grond staat. Bovendien is niets belangrijker dan je thuis voelen in je eigen gemeente. Daar willen we ook de komende zes jaren hard aan werken.”

Mario Verhaert zit vol ambitie voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. “Uiteraard heb ik het doel om O1 in het bestuur te houden en ben ik als lijsttrekker kandidaat-burgemeester. Naast onze schepenen en gevestigde waarden kunnen we ook rekenen op heel wat nieuwe enthousiastelingen die mee hun schouders willen zetten om van Olen een thuis te maken voor iedereen.”

vlnr: Mario Verhaert, Riet Smits, Marc Verhulst

LAATSTE NIEUWS UIT OLEN IN UW MAILBOX

We houden je op de hoogte van het reilen en zeilen in Olen.

  • Geef hier je e-mailadres in naar waar we de Olen één Nieuwsbrief kunnen zenden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *