O1 stelt volledige lijst voor

O1 stelde zijn 23 kandidaten voor waarmee ze naar de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober trekken. Ook de speerpunten uit het programma werden meteen voorgesteld aan het aanwezige publiek.

“De afgelopen maanden hebben we met onze 23 kandidaten enorm hard gewerkt aan de realisatie van ons programma voor Olen. Ons doel is duidelijk: wij willen dat iedereen thuis is in Olen en dat zo lang als mogelijk. Met ons programma, op maat van Olen, en onze 23 kandidaten, geloven we dat we dit ook kunnen realiseren de volgende zes jaren.” aldus lijsttrekker Mario Verhaert.

Met de lijst kiest O1 voor vernieuwing en verjonging. Behalve de huidige mandatarissen staan er ook heel wat nieuwe kandidaten klaar die de komende jaren mee vorm willen geven aan Olen.

Speerpunten

Tijdens de voorstelling maakte O1 ook meteen bekend waarop zij de komende 6 jaren willen inzetten. Daarbij kiest de partij vooral voor het versterken van het huidige aanbod. De afgelopen 12 jaren werd er enorm geïnvesteerd in onder andere duurzaamheid, kwalitatieve kinderopvang en gezonde gemeentefinanciën. Ook de komende legislatuur wil O1 hierin blijven investeren. Zo pleit ze ervoor om de gebouwen zo vaak als mogelijk multi-inzetbaar te maken. Zo kan de open ruimte in Olen bewaard blijven en geeft men verenigingen de kans om een betaalbare accommodatie te huren. Voor kinderopvang wil de partij het vakantie-aanbod voor 12 tot 14-jarigen uitbreiden. Meteen riep O1 ook de andere partijen op om mee hun standpunt te steunen om Olen als onafhankelijke gemeente te verdedigen.

Het volledige programma verschijnt binnenkort op onze website.

Alle kandidaten

 1. Mario Verhaert
 2. Riet Smits
 3. Johan Wouters
 4. Steve Janssens
 5. Cindy Magis
 6. Ashley Bastiaens
 7. Willy Van Rompaey
 8. Valerie Rens
 9. Leen Van den Eynden
 10. Nikky Poels
 11. Mia Van Dionant
 12. Ludo Hooyberghs
 13. Jan Verhaert
 14. Nancy Janssens
 15. Verena Brihouma
 16. Agnes Mertens
 17. Dave Hoeykens
 18. Francis Dries
 19. Francine Jennes
 20. Mil Haemhouts
 21. Leen Vermeulen
 22. Koen Laenen
 23. Marc Verhulst

LAATSTE NIEUWS UIT OLEN IN UW MAILBOX

We houden je op de hoogte van het reilen en zeilen in Olen.

 • Geef hier je e-mailadres in naar waar we de Olen één Nieuwsbrief kunnen zenden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *