Welkom nieuwe krachten, welkom frisse ideeën

Het sterke beleidswerk, de politieke ervaring en het unieke Olense karakter van Olen één spreken duidelijk aan. We verwelkomen tal van nieuwe en jonge leden die onze rangen met duidelijk enthousiasme komen versterken. In deze nieuwe rubriek willen we graag elke week één nieuw Olen één lid in het zonnetje zetten.

Vandaag beginnen we met Ashley Bastiaens en we laten haar even aan het woord om  zichzelf voor te stellen en uit te leggen waarom ze zich graag engageert voor Olen één.

Ashley: Hallo, ik ben Ashley Bastiaens en heb 28 jaren op de teller staan. Ik ben dol op paardrijden, maar ook  op koken, bakken en mijn gezinnetje natuurlijk. Ik ben een echte Olen-fan. Hoewel ik er niet ben opgegroeid heb ik er nu echt mijn hart verloren: aan de lieve mensen, de trotse tradities, het vele groen, en ga zo maar door. Ik ben net mama geworden van een kleine meid en ben er trots op haar te kunnen laten opgroeien in Olen. Daarom wil ik me extra inzetten voor het behoud van alles wat ik, en denk ik vele andere Olenaren, belangrijk vinden:

  • het groen, en dan heb ik het over zowel behoud van bos en landschap als over groene energie;
  • de industrie, die zorgt voor werkgelegenheid hier in Olen;
  • het toerisme en het verenigingsleven, wat grote troeven zijn voor de gemeente;

Dit in stand houden en verbeteren waar nodig zijn slechts enkele van de redenen waarom ik tot Olen één (O1) ben toegetreden. Zij hebben net die standpunten welke ik o zo belangrijk vind. 

LAATSTE NIEUWS UIT OLEN IN UW MAILBOX

We houden je op de hoogte van het reilen en zeilen in Olen.

  • Geef hier je e-mailadres in naar waar we de Olen één Nieuwsbrief kunnen zenden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *