Welkom nieuwe krachten, welkom frisse ideeën

Vandaag stellen we heel graag Leen Van den Eynden voor. Ook zij kan zich uitstekend vinden in de werking en de standpunten van Olen één. We laten haar zelf aan het woord:

Hallo, ik ben Leen Van den Eynden. Ik ben 36 jaar, geboren in Herentals en opgegroeid in Olen.  Op dit moment woon ik in de Drogebroodstraat samen met mijn partner Kris Mens.

Van opleiding ben ik administratief bediende, maar door bijscholing kan ik ook in de IT mijn plan trekken. Mijn vrije tijd besteed ik aan naaien, puzzelen, bakken en mijn poezen. Maar ik verdiep me ook graag in alles wat met pc en IT in het algemeen te maken heeft.

Mijn interesse om mij in de gemeentepolitiek te engageren, is er gekomen omdat ik iets aan de bekommernissen van de Olenaars wil doen.  Olen één is voor mij hiervoor de geschikte keuze, want ik kan mij volledig vinden in de standpunten van deze gemeentelijke politieke groep. Olen is een gezellige en bedrijvige gemeente met 3 parochies die al heel goed samenwerken. Maar er is zeker ruimte voor verbetering. Graag wil ik me inzetten opdat de burger zich “gerust” kan voelen in Olen.  Verkeersveiligheid bevorderen, zowel voor fietsers, voetgangers als automobilisten, is voor mij heel belangrijk.  Meer bijzonder wil ik de problematiek van de verkeersstroom door Olen Centrum aanpakken in samenwerking met alle betrokken burgers. Ook wil ik me graag inzetten om iedereen, zowel jong als oud, meer in de werking van de gemeente te betrekken om zo een warme, samenwerkende gemeente te zijn.

LAATSTE NIEUWS UIT OLEN IN UW MAILBOX

We houden je op de hoogte van het reilen en zeilen in Olen.

 • Geef hier je e-mailadres in naar waar we de Olen één Nieuwsbrief kunnen zenden.

2 reacties op “Welkom nieuwe krachten, welkom frisse ideeën

 1. Peeters Jan op

  Als ge de verkeersstroom door Olen centrum kunt aanpakken dan hebben we veel respect voor u.Ge moet dan ook met vallen en opstaan de tegenkanting kunnen verdragen.😉

  Beantwoorden
  • Walter Van Roy op

   Bedankt voor je reactie en interesse. Met uw steun, en met inspraak van de Olense burger, zal O1 er alles aan doen om de verkeerssituatie in Olen-Centrum optimaal te verbeteren.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *