Welkom nieuwe krachten, frisse ideeën – deel 4

Dag, ik ben Dave. De laatste twaalf jaren van mijn 30-jarig bestaan woon ik in Olen. Zelf ben ik er niet van afkomstig maar mijn lieftallige vrouw wel. Ik ben dus de liefde gevolgd. Ondertussen hebben wij drie kindjes (5, 7, en 9 jaar) die hier naar school gaan. Vanzelfsprekend wil ik dat zij en trouwens alle Olenaars kunnen wonen en leven in een duurzaam Olen.

Graag gaan wij wandelen en fietsen in het groen van Olen. De knap georganiseerde activiteiten, zowel in zomer als in winter, zijn ook steeds top en leuk voor heel het gezin.

Ik heb een opleiding achter de rug als graduaat bouwkunde en ik loop momenteel stage als vastgoedmakelaar. Ik hou ervan om met mensen in contact te komen en ze eventueel verder te helpen met het kopen of verkopen van een gepaste woning. Dat gaat niet altijd zomaar vanzelf. Het t is trouwens één  van de grote beslissingen in je leven en daarin wil ik de mensen wel begeleiden.

Prioriteit voor mij is het behoud en zelfs verbeteren van al de pracht die Olen te bieden heeft. Mijn grootste interesses en tevens sterkste kanten liggen helemaal in lijn met de standpunten van Olen één. Ik wil mijn steentje dan ook bijdragen om de doelstellingen voor ruimtelijke, veilige, bedrijvige en duurzame gemeente te behalen en te versterken. Daarbij blijft het uiteraard belangrijk dat er een luisterend oor bij de mensen is om problemen die de burger ondervindt zo snel mogelijk aan te kunnen pakken.

LAATSTE NIEUWS UIT OLEN IN UW MAILBOX

We houden je op de hoogte van het reilen en zeilen in Olen.

 • Geef hier je e-mailadres in naar waar we de Olen één Nieuwsbrief kunnen zenden.

2 reacties op “Welkom nieuwe krachten, frisse ideeën – deel 4

 1. VIFKE op

  FIJN VAN JONGE GEMOTIVEERDE MENSEN BIJ O1 TE MOGEN VERWELKOMEN
  WELKOM DAVE

  Beantwoorden
  • Walter Van Roy op

   Bedankt, Vifke. Deel gerust de berichten over onze nieuwe krachten, en uiteraard steeds welkom om nog anderen warm te maken voor ons project.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *