Welkom nieuwe krachten, frisse ideeën – deel 3

In deel drie van onze rubriek stellen we heel graag Steve Janssens voor. We laten Steve zelf vertellen over wat hij belangrijk vind en hoe hij met Olen één de kans ziet om nieuwe ideeën te realiseren.

Dag, ik ben Steve en woon intussen meer dan drie decennia in onze pottengemeente. Je kan mij misschien wel kennen als ‘Steve van de kinderclub’. Graag en  veel hou ik me bezig met zingen in een koor. Ook in het Rode Kruis-Olen zet ik me actief in. Verder draag ik een steentje bij in tal van adviesraden of verenigingen van onze toffe gemeente.

Met Olen één wil ik me graag inzetten voor de dingen die ik belangrijk vind. Omdat ik werk in de Olense buitenschoolse kinderopvang weet ik uit ervaring hoe belangrijk deze opvang wel is voor velen. Mogelijke nieuwe of nauwere samenwerkingen met onderwijs, bejaardenzorg, sport-, cultuur-, jeugdverenigingen en andere zijn dan ook interessante pistes voor alle betrokken partijen om na te gaan waar nieuwe realisaties kunnen gebeuren. Verder wil ik graag aandacht besteden aan verkeersveiligheid. Niet enkel aandacht voor de zwakke weggebruiker maar voor iedereen die zich in het verkeer begeeft. Olen heeft ook heel wat troeven op vlak van cultuur en toerisme. Deze moeten we zeker behouden en zelfs nog meer uitspelen.

Met veel goesting en enthousiasme wil ik dan ook meeschrijven aan een nieuw hoofdstuk voor onze gemeente.

Steve Janssens

LAATSTE NIEUWS UIT OLEN IN UW MAILBOX

We houden je op de hoogte van het reilen en zeilen in Olen.

  • Geef hier je e-mailadres in naar waar we de Olen één Nieuwsbrief kunnen zenden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *