Steve Janssens verlaat Olense gemeenteraad

Steve Janssens, gemeenteraadslid voor O1, heeft zijn afscheid aangekondigd uit de Olense gemeenteraad. Aan het einde van de gemeenteraad vandaag maakte hij zijn vertrek zelf bekend.

“De afgelopen jaren zat ik hier met een hart voor Olen. Ook vandaag volg ik mijn hart en brengt de liefde mij naar Noorderwijk”, zegt Steve Janssens.

Steve zetelt sinds 2019 als gemeenteraadslid voor O1. De afgelopen jaren heeft hij zich vooral ingezet voor verenigingen, het lokale coronabeleid en aandacht voor holebibeleid. “Dit blijf ik ook doen na mijn vertrek uit de gemeenteraad. Hetzelfde engagement maar vanuit een andere rol. Vanuit het partijbestuur blijf ik me mee inzetten voor Olen.”

Opvolger

Johan Wouters, eerste opvolger, zetelt sinds 2019 in het Bijzondere Comité Sociale Dienst. Johan was in het verleden voorzitter van de Olense cultuurraad. Hij wenst zich in het Bijzonder Comité Sociale Dienst te blijven engageren.

Koen Laenen, tweede opvolger, zal Steve vanaf oktober opvolgen in de gemeenteraad. Hij was tijdens de vorige legislatuur afgevaardigd bestuurder van het Autonoom Gemeentebedrijf Olen.

 


LAATSTE NIEUWS UIT OLEN IN UW MAILBOX

We houden je op de hoogte van het reilen en zeilen in Olen.

  • Geef hier je e-mailadres in naar waar we de Olen één Nieuwsbrief kunnen zenden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *