Pas de deux: toneelvoorstelling met Katrien De Becker en Johan De Paepe

Vier duo’s, vier cruciale levensmomenten. Dat is de korte samenvatting van de toneelvoorstelling die wij op vrijdag 8 december 2023 naar Olen halen. Met Pas de deux verwelkomen we rasacteurs Katrien De Becker en Johan De Paepe in Olen.

Het stuk is een heerlijke geestige dissectie van de liefde in al zijn facetten. Zo krijgen we Jonathan en Wendy te zien op een blind date. Ze hopen beiden vurig dat Cupido deze keer wel raak mag schieten. Het begin is alvast niet veelbelovend. We maken ook kennis met Steve en zijn secretaresse Janine. Zij heeft al jaren een boontje voor Steve, maar zijn geaardheid maakt dit onmogelijk. Of is er toch een regeling uit te werken? We zien ook Anita en Bob die hun laatste momenten ‘vieren’ als getrouwd koppel in Spanje. De nodige cocktails moeten dienen als pijnstiller. En last but nog least leren we Viviane kennen. Viviane staat op het punt een derde maal te trouwen en vraagt raad aan haar oudere broer. Daar krijgt ze al snel spijt van.

Tickets reserveren

Tickets reserveren kan je door het onderstaande formulier in te vullen of te mailen naar koen.laenen@outlook.com. Liever telefonisch? Bel dan naar 0475 43 57 64.

Je reservatie is definitief na storting op BE77 1043 6492 3242 met vermelding ‘Pas de deux, aantal personen, naam en voornaam’.

Praktisch

vrijdag 8 december 2023 – 20.30 uur (deuren open vanaf 19.30 uur)
OC De Vrede, Lichtaartseweg 133, 2250 Sint Jozef Olen

Pas de deux

Reserveer hier je tickets voor 'Pas de deux'.

  • 0,00 €

foto: paljas.be


LAATSTE NIEUWS UIT OLEN IN UW MAILBOX

We houden je op de hoogte van het reilen en zeilen in Olen.

  • Geef hier je e-mailadres in naar waar we de Olen één Nieuwsbrief kunnen zenden.