Met een sterk team voor een sterk Olen

O1 werkt aan een sterk toekomstplan voor Olen. Onze lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen wordt aangevoerd door drie mensen. Koen Laenen is de lijsttrekkers. Ashley Bastiaens en Steve Janssens vervolledigen de top 3. Samen met de huidige raadsleden en nieuwe gezichten gaan zijn voor een sterk Olen.

Koen Laenen is sinds 2021 gemeenteraadslid. Van 2012 tot en met 2018 was hij afgevaardigd bestuurder van het Autonoom Gemeentebedrijf. Hij woont al zijn hele leven in Olen, waarvan 34 jaar in Doffen.

Koen wil zich ten volle inzetten voor onze gemeente met focus op het gezond houden van de Olense financiën. Zijn 25 jaren ervaring als zelfstandig accountant helpt hem hierbij.

Ashley Bastiaens is mama van een zevenjarige dochter en de vriendin van een geweldige partner. Zij maakt intussen al 5 jaar lang mee het verschil door een actieve deelname als lid van het Bijzonder Comité voor de Sociale dienst (OCMW). Ashley wil een schakel zijn op vlak van welzijn, kinderopvang en kansarmoede. Haar ervaring als psychosociaal begeleider komt haar hier helemaal van pas.

Steve Janssens is intussen 20 jaar bedrijvig in de sociale sector en werkt sinds 1 jaar als zelfstandig ondernemer. Hij was gemeenteraadslid tot 2021 en keert na een korte verhuis nu terug. Hij is actief in diverse verenigingen. Zo is hij oprichter en voorzitter van het Olense pop- en gospelkoor Amuzing en dirigeert hij het JaKL Shantykoor in Leopoldsburg. Op sportief gebied houdt hij van crossfit, fietsen, badminton en lopen. Inspraak voor elke Olense burger en een sterk verenigingsleven zijn voor Steve belangrijk.


LAATSTE NIEUWS UIT OLEN IN UW MAILBOX

We houden je op de hoogte van het reilen en zeilen in Olen.

  • Geef hier je e-mailadres in naar waar we de Olen één Nieuwsbrief kunnen zenden.